9 Ocak 2011 Pazar

#147

istanbula geldiğimden beri sinemaya gitmelerim azaldı, sevgili uzakta kaldığından mıydı, istanbulluların sinemaya gitmemesinden miydi bilemedim. burda herkes evinde dvd izliyor, vizyona geldiği gibi film izlemek gibi bir hastalık yok. belki de ankara küçük bir yerdir ve yapacak pek de bir şey yoktur, bu yüzden sinema bizim için vazgeçilmezdir.


ataşehir palladium'daki cinebonus'a gittik ashton kutcherlı spreadi izlemeye. yüksek beklenti her zaman düşük tatmin olduğundan, film tam bir hayal kırıklığı oldu, hatta filmin çekilme mahiyetini ve sinemalarda gösterilmesini bile anlamadık. ucuz bir porno filmden farksız, izlerken insanı rahatsız edecek türde bir filmdi. 

ashton kutcherın bile itici olabileciğini rahatlıkla gözler önüne serdi bu film, bütün gün boş ama bomboş duran bir adam, yüzgün boyunca aynı pantalon ve askı ile hayatını idam ettirdi. ev güzeldi, havuz güzeldi, kadınlar ucuz, aşık, zavallıydı. olan adama oldu, ilişkinin boyutu mide bulandırdı, hiç yoksa birkaç yatak pozisyonu öğrenildi, fantazi dünyası genişledi o kadar. ha ilaveten kadın memesi + ashton poposu aşinalığı arttı da denebilir. 

ayrıca demi moore olsam, setten geldiği her akşam ashton'ın saçını başını yolardım, orası da ayrı. 

imdb 6 puan vermiş de, benim midem puanı bile kaldırmıyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder