4 Mayıs 2010 Salı

#5 Kalp kırmasını en iyi bilen adamlar hep hayatımın merkezindeydi

blogumu uzun süredir okuyanlar, bi önceki blogumdan haberdar olanlar ya da beni gerçek hayatımda tanıyanlar babamla sorunlu bi ilişkim olduğunu bilir, babamı çok severim, her kız çocuğu gibi babasına zaafı olanlardanım ama fazla sevgi her zaman olduğu gibi bizim ilişkimizde de ters teper. Babam beni kırar, hatta kırdıktan sonra özür dilemez çünkü genelde haklı olduğunu iddia eder, haksız olduğunu kabul etme mertebesine eriştiğinde de özür dilemesi... Nerdeyse imkansızdır.
Cuma akşamı öyle bir laf etti ki babam, sebebi sevgilim olmasına rağmen hem babama hem sevgilime sırt döndüm. İnsan hayatında en sevdiği iki adam tarafından kırılırsa, erkeklerden soğumaz mı?
"eğer ağırdan satmayı bilseydin kendini, böyle kapı önüne koymazdı seni"
Şimdi her iki adam da pişman, bense her ikisinin toplamından da inatçıyım. Biri hala gelecekte ne olacağı belll olmaz derken benle olma ihtimaline inanıyor, diğeri de sanki o acı sözü söylememiş gibi bana sevgi sözcükleri sıralıyor.
Kalp kırıldıktan sonra, onarılmıyor.
Üzgünüm..

3 yorum:

  1. Anonymous5/04/2010

    Kalp kırıldıktan sonra yeri zamanı gelince öyle güzel tamir oluyoki.. Farkına bile varmıyor insan..

    YanıtlaSil
  2. ilişkim bittikten sonra aynı cümleyi ben de annemden işittim.çok koyuyor adama.neye yanacağını şaşıyorsun ama işte bak hayat devam ediyor,unutuyormuş gibi yapıyorsun herşeyi.

    YanıtlaSil
  3. adsız, kalp kırıklığının tamirine asla inanmıyorum, "tamir oluyor(muş)" gibi olabilir ancak.

    2kişilik, anneden duymak yine neyselik bir durum nazarımda, babadan duymuş olmak öyle ağır ki, hala konuşmuyorum, onun yerine sözünden ben utanıyorum.

    YanıtlaSil