4 Mayıs 2010 Salı

#6

Kadınla erkeğin birlikte vakit geçirip birbirinden etkilenmeme ihtimali var mıdır?
Kurstayız, artık samimiyet ilerledi, sevdiklerim sevmediklerim var ama küçük bi grup içinde mutlu mesut yaşıyorum, hatta varlıklarından öyle memnunum ki haftasonları bile görüşme planları yapıyoruz.
Bugün konu ilişkilerden açıldı, bi kız arkadaşım sevgilisinden ayrılalı bi ay oldu, en yakın arkadaşı çıkma teklif etmiş ben seni sevgilin varken de seviyordum diye, kurs yüzünden yoğunluk yüzünden sevgilisinden ayrılan var, sevgilisi uzakta olan var... Laf ortasında kurstan sevgili bulmaya geldi konu, bazılarımız hepimizin arkadaş olduğunu savundu, bazıları da kadınla erkeğin bu kadar zaman geçirip birbirlerine kayıtsız kalmalarının mümkün olmadığını. bense hep aynı şeyi söyledim, kadınla erkeğin arkadaş olması mümkün değil. Üstüme güldüler, bazıları da şiddetle karşı çıktı bu fikrime.
Kurs ortamı öyle bişi ki, bütün gülmeler, içtenlikler orda, aptal aptal şeylere gülüp çocukça şakalar yapmakta bir beis görmüyoruz hiç, e hal böyleyken bu halde birinin hoşlanması ihtimalini beklemiyorsun, cool halde olanlar sevilir ya hep. Tam bu cümlemi bitirmeden lafı ağzıma tıkıyor erkeklerden biri "ya o çocuksu hallerinden, komikliğinden etkieniyorsan?" duraksıyorum. Laf bana mı geldi anlamıyorum bile, zaten kadınla erkek arkadaş olmaz demiştim diye çıkıyorum işin içinden, kafamda soru işaretleri.
Konuştukça konuşuyoruz, herkes muzdarip herkesin illa ki bi derdi var, ilişkin olsa da olmasa da takılacak bir şeyler buluyor insan.
Zor sorular döndü ortada, cevaplamaya cesaret edemedik.. Sahi bi kadın + bi adam + iki kadeh şarap varsa, hala arkadaş kalınır mıymış?

5 yorum:

  1. çekim filan yoksa gayet de kalınır bence.

    YanıtlaSil
  2. o kadar iyi iki erkek arkadaşım var ki iki kadeh şarabı bırak zil zurna sarhoş olsak bir etkileşim olmaz, ama sanırım onlar benim için kadın erkek olmanın dışında cinsiyetsiz olmuşlar artık. ama bak o kadar erkeğin için de sadece ikisi çok iyi arkadaşım olmuşlar, bir nebze de olsa zor bir iş demekki!
    bu arada blogumdan sordum ama duymadın beni, ben cumartesi günü cepa'da seni görmüş olabilir miyim acaba:)

    YanıtlaSil
  3. öyle ince bir çizgi vardır ki arada her seferinde karışır işler.

    YanıtlaSil
  4. bence de tam anlamı "ince çizgide" çıkıyor meydana, tamamen pure friendship'e inanamıyorum ben. hiçbir şekilde yakın erkek arkadaşım olmuyor, illa ki bir geçmişim oluyor bir yerde.

    cometa, bloguna bakamadım hiç, burdan yazayım cumartesi günü cepada değildim, evde kös kös oturma modundaydım muhtemelen. taklitlerimden sakın :p

    YanıtlaSil
  5. kalınır. ama çocukluk arkadaşlarınla ancak. benim üç tane var, biri zaten eşcinsel. diğerleriyle de cidden aklımdan hiç geçmedi, onların da geçmediğinden eminim.

    YanıtlaSil